Nieuw & HOT !!

<< Vorige - Volgende >>


Virgite R4 vibrerende realistic dildo 21 x 4,2 cm


Virgite R4 vibrerende realistic dildo 21 x 4,2 cm - meer.

Artikelcode: TM14423

Virgite R4 vibrerende realistic dildo 21 x 4,2 cm
Virgite R4 vibrerende realistic dildo 21 x 4,2 cm.

Deze realistische dildo van het merk Virgite is in totaal 21 cm lang en 4.2 cm dik. Hiervan is ruim 19 cm in te brengen. Deze dildo is dan ook zeer geschikt voor dames en heren die rustig-aan willen beginnen met een lekkere dildo die altijd wel past. Deze vibrerende dildo heeft een zijde zachte skin en is gemaakt van "Liquid Silicone Ultra Realistic Touch" wat geheel lichaamsveilig is en geen ftalaten bevat. 

De R4 is zeer flexibel en is geschikt voor vaginaal en anaal gebruik. Deze vibrerende dildo met ballen kan worden opgeladen met het meegeleverde USB kabeltje. Hij heeft een draadloze remote control waarmee je tot 10 meter ver de controle over deze dildo hebt. Hij heeft een zuignap en kan daarmee op elk glad oppervlak worden gebruikt én past in bijna elke serieuze strap-on dildo gordel. 

De ultra sterke motor heeft 4 snelheden en 7 verschillende vibratie standen waardoor je altijd de lekkerste stand gaat vinden voor het beste orgasme. De snelheid en het programma kunnen eenvoudig met de remote control worden gekozen. Deze dildo is overigens waterproof dus wat je fantasie ook is, deze jongen kan het aan. Het wordt overigens aangeraden om bij deze dildo alleen glijmiddel op waterbasis te gebruiken en de dildo na gebruik goed schoon te maken en op te bergen in de originele doos. 

De Virgite R4 vibrerende realistic dildo met ballen is zeker niet de goedkoopste, maar is wel van een dusdanige kwaliteit dat je er jaren plezier van gaat hebben. Wat ons betreft is hij zijn geld dan ook meer dan waard. Topper!
Euro 84.15
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak