Erotische Sieraden

<< Vorige - Volgende >>


Vagina Sieraad, Schelp van goud met verborgen vingertje


Gouden schelp met aan binnenkant een verborgen vinger / Pleasure Finger - meer.

Artikelcode: TM11253

Vagina Sieraad, Schelp van goud met verborgen vingertje
Pleasure Finger - Gouden schelp met aan binnenkant een verborgen vinger van plezier.

In het frans heet dit artikel "Coquillage Pénétrant Or Articulé" wat zoiets betekend als Schelp van goud met penetrerend vingertje. En dat is dan ook precies wat het is. Het is een gedetailleerde en erg mooi vormgegeven gouden schelp die gedragen kan worden als een stringetje. In de gouden schelp zit echter een vingertje wat precies op de juiste plek zit om jou uren plezier te geven en op te winden zonder dat het opvalt. 

Pure Opwinding 
De vinger is 6.5 cm lang en dat is net een mooie lengte voor het doel; Opgewonden raken !. Wij hebben hem zelf getest en bij elke test die wij ermee hebben gedaan was de dame in kwestie (die dus de string mocht testen) er behoorlijk opgewonden en geil van geworden. Prefect dus als voorbereiding op een super gezellige avond... 

Materiaal
De vinger is gemaakt van composiet materiaal en ziet er echt uit als een vinger met ook weer een groot oog voor detail en afwerking. Alles aan deze super sexy gouden schelp string toont kwaliteit. De maat is medium, wat in dit geval betekend dat de string van maat 36 tot maat 52 prima te dragen is vanwege het super eleastische materiaal. 

Specificaties : 
  • Gemaakt van 750/000 goud
  • Vinger van hoogwaardig composiet
  • Niet allergeen
  • Reinigen met milde zeep en water
  • Maat medium
Euro 138.50
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak