Erotische Sieraden

<< Vorige - Volgende >>


Tepelsieraad van gouden slangentranen en blauw steentje


Tepelsieraad van gouden slangentranen en blauw steentje - meer.

Artikelcode: TM9512

Tepelsieraad van gouden slangentranen en blauw steentje
Tepelsieraad van gouden slangentranen en blauw steentje.

Prachtig set tepelsieraden van goud met een soort van slang (de goudsmid noemt het zelf slangentranen) die zich om een blauw steentje heen heeft gewikkeld. Met kleine gouden kettinkjes die zachtjes kietelen. 

De tepelsieraden blijven na het aanbrengen goed op de tepel zitten omdat de gouden verstelbare "schuifjes" de lusjes netjes en stevig sluiten en goed op z'n plek houden. De lusjes die je om de tepel schuift zijn groot genoeg om zelfs de wat grotere tepel met gemak te kunnen omvatten. Uiteraard is de afwerking perfect, wat je natuurlijk bij dit soort sieraden gewoon mag verwachten. 

Als je tepels in eerste instantie te klein zijn voor dit soort sieraden maar je deze toch graag wil dragen dan kunnen we je aanraden om voor het tijdelijk vergroten van je tepels een tepelpompje te gebruiken. Dit is een door ons geteste en prima werkbare oplossing die ook nog eens leuk is om (samen) te doen.

Als je op zoek bent naar een mooie en stijlvolle manier om je borsten te versieren dan zijn deze gouden slangenkoppen met blauw hart echt een aanrader.
van 45.00  Euro 41.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak