Erotische Sieraden

<< Vorige - Volgende >>


Tepelsieraad van goud met hartje en hangertje


Tepelsieraad van goud met hartje en hangertje - meer.

Artikelcode: TM9511

Tepelsieraad van goud met hartje en hangertje
Tepelsieraad van goud met hartje en hangertje.-

Prachtig mooie set tepelsieraden van goud met liefdevol hartje met cupids pijl er door. Er is geen betere manier om je liefde te verklaren dan het dragen van deze super romantische tepelsieraden. 

De tepelsieraden blijven na het aanbrengen goed op de tepel zitten omdat het gouden hartje de lusjes netjes en stevig sluiten en goed op z'n plek houden. De lusjes die je om de tepel schuift zijn groot genoeg om zelfs de wat grotere tepel met gemak te kunnen omvatten. Uiteraard is de afwerking perfect, wat je natuurlijk bij dit soort sieraden gewoon mag verwachten. 

Als je tepels in eerste instantie te klein zijn voor dit soort sieraden maar je deze toch graag wil dragen dan kunnen we je aanraden om voor het tijdelijk vergroten van je tepels een tepelpompje te gebruiken. Dit is een door ons geteste en prima werkbare oplossing die ook nog eens leuk is om (samen) te doen.

Als je op zoek bent naar een mooie en liefdevolle manier om je borsten te versieren dan zijn deze gouden hartjes  natuurlijk de enige juiste keuze.
van 47.00  Euro 42.50
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak