Erotische Sieraden

<< Vorige - Volgende >>


String Lion Or / De Gouden Leeuw string


String Lion Or / De Gouden Leeuw string - meer.

Artikelcode: TM11657

String Lion Or / De Gouden Leeuw string
String Lion d'Or / de Gouden Leeuw string. 

De leeuw staat in deze hematietkralen* string met gouden leeuwenkop niet alleen symbool voor mannelijkheid maar ook voor de leeuw in je die jou beschermt. Voel je onoverwinnelijk in bed en straal dat uit ! 

Comfortabele pasvorm
Deze parelstring met gouden leeuwenkop is een comfortabel juweel met een perfecte pasvorm vanwege het elastische gordelsysteem. De gouden delen zijn gemaakt van 750/000 18K goud. De Hematiet kralen die de string vormen zijn superglad gepolijst en nemen je lichaamstempertuur aan. Deze string Lion d'Or is met de hand wasbaar en geheel hypoallergeen.

Wat is Hematiet *
Voor wie wat meer info over Hematieten wil hebben, is hier een op Wikipedia geinspireerd stukje tekst opgenomen. Hematiet is een roodbruin tot zwartgrijs, soms iriserend mineraal met een metaalglans. Het is een ijzeroxide en het belangrijkste ijzererts. Hematiet is licht magnetisch maar niet zo sterk als magnetiet.

Hoe werkt Hematiet
Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.

Verzorging van Hematiet
Hematiet kan op alle manieren gereinigd maar moet goed afgedroogd geworden als het in contact is geweest met water. De steen kan anders gaan roesten.

Toepassingen
- Hematiet kan op of bij het lichaam gedragen worden, bij voorkeur direct op de huid.
- De steen kan op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is. 
- Het kan verwerkt worden tot een elixer.

Extra informatie: 
Chakra : Basischakra (1e) / Etymologie : Hematiet is afgeleid van het Griekse woord aima wat bloed betekent omdat het aarde en andere gesteente een roodachtige kleur kan geven. / Vindplaats : Hematiet wordt o.a. gevonden in Engeland, Italië, Australië, Mexico, Brazilië en Canada. / Chemische eigenschappen :  Samenstelling: Fe2O3, hardheid: 5-6 & dichtheid: 5,2.

La texte Francais
Des hématites s’échappent du Lion d’Or et encerclent votre verge… Elles la flattent, poursuivent leur course dans le creux de vos reins…. Un string qui vous étreint virilement ! Pour taille 36 - 58 / XXXL  

Un Bijou confortable au maintien parfait grâce à son système de ceinture élastiquée. String Or 750/000 18 carats . Avec perles hématites face et dos. Elastique noir en coton doux. Lavable à la main. Hypoallergénique.
Euro 49.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak