SM Meubilair & Kruizen

Volgende >>


Schlossmeister schandblok voor het hoofd (het dienblad)


Schlossmeister schandblok voor het hoofd (het dienblad) - meer.

Artikelcode: TM14159

Schlossmeister schandblok voor het hoofd (het dienblad)
Schlossmeister schandblok voor het hoofd (het dienblad).

Dit Schlossmeister schandblok voor het hoofd (het Dienblad) wordt door de firma Lodbrock geheel met de hand gemaakt van Nieuw Zeelands grenen en is niet alleen mooi om naar te kijken maar is ook zeer stevig en robust. Al het hang-en-sluitwerk wordt in Lodbrocks eigen fabriek gemaakt van top kwaliteit staal om een lange gebruiksduur, ook bij zeer zware belasting, te kunnen garanderen. Dit hoofd schandblok wordt geleverd inclusief 2 zachte lederen inzet stukken die met magneetjes op hun plek worden gehouden en die ervoor dienen om het gat voor het hoofd een maat kleiner te maken. Uiteraard kunnen deze inzet stukken ook worden uitgenomen voor mensen met een wat stevigere nek. Dit hoofd schandblok kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen of hij kan gebruikt worden om 'los' te gebruiken zodat de slaaf bijvoorbeeld een drankje erop kan serveren. Het nek gat is zonder de inzet stukken 150 mm in diameter. Alle producten uit de Schlossmeiser serie kunnen met behulp van kettingen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Omdat deze producten met de hand worden gemaakt kunnen er kleine verschillen zitten in afmeting en kleur. 

De set bestaat uit : 

Het Dienblad. 
Dit solide en stijlvolle onderdeel is gemaakt van Nieuw Zeelands verouderd grenen. Alle hang en sluitwerk is in-house van een zware kwaliteit staal gemaakt en is dan ook van topkwaliteit. Het dienblad is zeer duurzaam en geschikt voor zware belasting.  

Lederen inlays.
De 2 meegeleverde inlays zijn van een topkwaliteit leder en zijn gemaakt om met behulp van magneetjes netjes op hun plaats te blijven zitten. De inlays zijn comfortabel en kunnen gemakkelijk verwijderd worden indien nodig. 

Kettingen en Schakels. 
Alle kettingen en schakels zijn in-house gemaakt van topkwaliteit staal. De set bevat 2 x 1.8 meter heavy duty ketting en 8 heavy duty schakels. De kettingen zitten in stevige canvas zakjes om ze te kunen opbergen. Tevens worden er 2 D-ringen op plaat mee geleverd om het dienblad aan het plafond te kunnen bevestigen en zitten er 2 driehoek kettingen in de set om het dienblad horizontaal te kunnen gebruiken

De Kist. 
Al deze onderdelen worden geleverd in een authentieke houten kist waar alles netjes op z'n plek past. De kist is gemaakt van Ceder hout en heeft verstevigingen aan de randen voor optimale duurzaamheid. 

Alle Schlossmeister producten kunnen met behulp van kettingen en schakels eenvoudig met elkaar worden verbonden waardoor je een complete dungeon kunt maken met zeer veel spel mogelijkheden. 

Specificaties: 
  • Gemaakt van Nieuw Zeelands grenen
  • Metalen onderdelen gemaakt van topkwaliteit staal
  • Kist gemaakt van Ceder hout
  • Inclusief 2 lederen inzet stukken
  • Afmetingen 46 x 40 x 5 cm
  • Gewicht 11kg gram
  • Hoofdgat 150 mm diameter
Euro 249.45
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak