Nieuw & HOT !!

<< Vorige - Volgende >>


Rookie Of The Year penispomp


Rookie Of The Year penispomp - meer.

Artikelcode: TM14291

Rookie Of The Year penispomp
Rookie Of The Year penispomp. 

De Rookie of the Year penispomp zorgt ervoor dat je penis harder, langer en dikker wordt. Daarmee is deze pomp hét hulpmiddel voor een betere en langere erectie. Deze penis vergroter werkt door lucht uit de buis te zuigen en een vacuüm te creëren. De penis is een zwellichaam en het effect zal zijn dat je penis groter, dikker en langer zal worden. Je eigen personal trainer om de sex langer vol te houden én met een langere en dikkere penis. Als je deze pomp op dagelijkse basis minimaal 15 minuten gebruikt kan het effect na ongeveer 3 maanden blijvend worden. Dit vereist echter wel de nodige inspanning en doorzettingsvermogen. 

Deze pomp heeft een ballon waarmee je de lucht uit de buis zuigt. De lengte van de pomp is 19 cm en de breedte is 4,7 cm. De pomp wordt geleverd met een sleeve (dat ding onderaan de pomp) om hem voor elke maat penis geschikt te maken. Om het vacuum op te heffen druk je op de quick-release-valve (het knopje op de pomp ballon) in. Om de erectie nog langer in stand te houden kan je gebruik maken van de meegeleverd cockring.  

Zorg ervoor dat je, voor je deze pomp gaat gebruiken, de schaamstreek goed geschoren is en gebruik een klein beetje glijmiddel op waterbasis op de onderkant van de sleeve om het beste vacuüm te krijgen. Schoonmaken doe je met een beetje lauw warm water en toy cleaner 

Specificaties:
  • Gemaakt van ABS Plastic
  • Lengte 19 cm 
  • Diameter 4,7 cm 
  • Gratis unit glijmiddel 
  • Gratis eenheid cleaner
  • Gratis cockring
Euro 16.25
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak