Erotische Sieraden

<< Vorige - Volgende >>


Non piercing schaamlip ringen met ketting en hangers


Non piercing schaamlipringen met ketting en hangers / Coffret Anneaux intimes Or et Hematite - meer.

Artikelcode: TM11255

Non piercing schaamlip ringen met ketting en hangers
Non piercing schaamlipringen met kettinkjes en hangertjes - Coffret Anneaux intimes Or et Hematite.
Een prachtig sieraad voor de ladies lips

Deze Coffret Anneaux intimes Or et Hematite zoals de maker hem zo mooi in het Frans heeft genoemd is een set gouden sieraden bestaande uit 2 piercingloze ringen die je op je schaamlippen kunt zetten, een 3 rijen tellende ketting met aan beide uiteinden een blauw grijze ronde steen en twee prachtige hangertjes. Je kan het sieraad gebruiken mét alleen de ringen, je kan het gebruiken met de kettinkjes tussen de ringen of je gebruikt hem met de ringen en de hangertjes samen. Keuze genoeg dus met dit fraaie vagina sieraad. Hoe je dit ook draagt, het ziet er in elk geval altijd geweldig opwindend uit. 

Kwaliteit
Deze schaamlipringen zitten pijnloos op je schaamlippen maar zijn wel zo stevig dat ze er niet gelijk affloepen bij een klein beetje actie. Ze blijven netjes op hun plaats. De 3 kettinkjes zijn sterker dan je zou denken. De gelaste schakels zorgen ervoor dat het kettinkje niet snel zal breken is ons door de makers verzekerd. De hangetjes die bestaan uit een gouden druppel aan de onderkant van de hanger en en mooie ronde blauw grijze steen aan de bovenkant maken de set echt af. 

Hypoallergeen
Dit sieraad is hypoallergeen en kan dan ook dag en nacht gedragen worden. Deze gouden ringen zijn eenvoudig schoon te maken met een beetje water en zeep. 

Specificaties: 
  • Gemaakt van goud
  • Geheel gepolijst
  • Hypoallergeen
Euro 65.30
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak