Sex Toys

 | 

Buttplug

 | 

RVS Buttplugs (o.a. NJOY)

<< Vorige - Volgende >>


NJOY PFun Plug Prostaatmassager


NJOY PFun Plug Prostaatmassager - meer.

Artikelcode: MB780006

NJOY PFun Plug Prostaatmassager
Dit is de Njoy PFun Plug Prostaatmassager. De Njoy PFun Plug is ergonomisch ontworpen om de prostaat optimaal te bereiken. Door zijn uitgedachte ontwerp levert de Njoy Fun Plug een krachtige, gecontroleerde massage aan de mannelijke G-spot. Of hij nou handmatig wordt gehanteerd of wordt geactiveerd door de spieren van de gebruiker in de hands-free mode, de Pfun Plug stimuleert de G-spot met orgastische precisie.

  • De Pfun heeft een 3,1 cm dikke, gescultpuurde kop
  • De Pfun heeft in totaal 8,9 cm penetreerbare lengte
  • De Pfun heeft een ergonomisch gewelfde basis voor spel “zonder handen”

Alle Njoy speeltjes zijn gegoten in 316 graad roestvrij staal en met de hand geboend tot ze glanzen als een spiegel. Er zijn goedkopere versies roestvrij staal verkrijgbaar, maar die gebruikt Njoy niet. Het 316 materiaal biedt namelijk de hoogste weerstand tegen roest, geeft een mooi diep en glanzend resultaat en is sterk en taai (hoewel dat waarschijnlijk geen probleem zal zijn). Hun hoogstaande productie vereist de beste materialen en afwerking, zodat je kunt spelen op de meest veilige wijze. Wanneer het goed genoeg is voor de nieuwe heup van je oma, moet het ook goed genoeg zijn voor je-weet-wel.

De Njoy speeltjes zijn niet-poreus en kunnen worden schoongemaakt of gesteriliseerd met alle middelen. Roestvrij staal heeft een lage eigen temperatuur, wat betekent dat het inderdaad eerst koud is wanneer je
hem aanraakt, maar het zal snel opwarmen tot je lichaamstemperatuur. Wannneer je gek bent op het spelen met temperatuur/sensatie, kun je hem natuurlijk een paar minuten in de koelkast (niet in de vriezer!) stoppen en krijg je een ‘verkwikkende’ ervaring en evenzo geeft een korte onderdompeling in een kommetje warm water een luxe en sensueel warm speeltje voor jouw genot. Het enige waarmee je de mooie njoy toys kunt beschadigen is het gebruik van een schuurmiddel om hem schoon te maken, dus doe dat alstublieft niet.

De Njoy PFun is een echt erotisch Luxe artikel waar je jaren en jaren probleemloos plezier van zult hebben.


van 129.00  Euro 114.95
Standaard Assortiment


Aantal   Anderen klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak