Nieuw & HOT !!


Dr. Joel Kaplan's electrische Megavac Penispomp


Dr. Joel Kaplan's electrische Megavac Penispomp - meer.

Artikelcode: TM10172

Dr. Joel Kaplan's electrische Megavac Penispomp
Dr. Joel Kaplan's electrische Megavac Penispomp.

Deze electrische MegaVac penispomp is stil, lichtgewicht en betrouwbaar. Deze penispomp heeft een constante en sterke - regelbare - zuigkracht waardoor deze penispomp de snelste manier is om je geslacht permanent te vergroten, zowel in de lengte als in de dikte. 

Niet alleen is dit systeem een van de beste systemen om bijvoorbeeld het effect van penis verkleining als gevolg van het ouder worden tegen te gaan, het helpt ook om voortijdig klaarkomen tegen te gaan. Tevens kan deze pomp ervoor zorgen dat je penis, als deze een 'rare' kronkel heeft, dat dit effect op termiijn wordt verminderd of zelfs helemaal kan weggaan.Tenslotte kan het gebruiken van en oefenen met deze electrische penispomp ervoor zorgen dat je meer sexueel uithoudingsvermogen krijgt. 

Elke Dr. Kaplan Premium kit bestaat uit de Premium Megavac Electric Pump gecombineerd met een First Expansion Cylinder, een drukmeter, een lederen cockring, een aantal constrictor ringen, een grote nylon opberg tas en een stap-voor-stap instructie boek voor de beste resultaten op een veilige en effectieven manier. 
van 399.00  Euro 310.00
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak