SM en Bondage

 | 

Kuisheidsgordel & Peniskooi

 | 

Heren Kunststof

<< Vorige - Volgende >>


Kuisheidskooi / Kuisheidsgordel - PA 5000, 25 mm


Kuisheidskooi / Kuisheidsgordel - PA5000, 25 mm - meer.

Artikelcode: TM7419

Kuisheidskooi / Kuisheidsgordel - PA 5000, 25 mm
Kuisheidskooi / Kuisheidsgordel - PA 5000, 25 mm

Dit is de PA 5000. De PA 5000 is een kuisheidskooi voor mannen met een Prince Albert-piercing. Het ontwerp van deze kuisheidskooi is van A.L. Enterprises, de fabrikant van de originele CB kuisheidskooien. De PA 5000 kuisheidskooi is een zwarte polycarbonaat peniskoker die je op slot doet met een haak door je Prince Albert piercing. De lichte en extreem duurzame polycarbonaat schacht zorgt ervoor dat je niet meer met jezelf kunt spelen als je deze PA 5000 draagt. Hoe lang je niet meer met jezelf zal mogen spelen hangt helemaal af van degene die de sleutel heeft.

De PA 5000 is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 

  • Small 1” (25 mm) 
  • Medium 1 1/8” (29 mm) 
  • Large 1 1/4” (32 mm) 

Elk PA 5000-pakket bevat drie verschillende maten haken die je gebruikt door je Prince Albert om hem op slot te doen, elk met een dikte van 4,6 mm. Tevens zit er in de set een verlengingsring die je aan de kooi vast kunt plakken om hem iets langer te maken. Voordat je deze permanent vastlijmt moet je hem eerst passen om te kijken of hij niet te lang wordt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een stukje plakband. Als hij goed past is een druppeltje superlijm voldoende om hem er voorgoed op vast te maken. Er is een speciale gleuf aangebracht om de lijm in aan te brengen. De bijgeleverde lederen veter kan je gebruiken om je penis door de koker te krijgen als je hem aanbrengt.

De maat opmeten van de kuisheidskooi
Voor het bepalen van de juiste maat hebben we de volgende instructies: Trek je penis in slappe toestand zover naar voren als mogelijk en meet de dikte. Als je penis 25 mm dik is bestel je de 29 mm versie. Je hebt namelijk 3 a 4 mm vrije ruimte nodig om jezelf schoon te kunnen maken terwijl je de kuisheidskooi om hebt. 

Aandoen
Haal de veter door je Prince Albert ring en leidt dan je penis door de kooi. Trek aan de veter totdat je eikel geheel vrij is aan de voorkant; je voorhuid duw je terug naar achteren. Verwijder dan je Prince Albert ring en vervang deze door één van de drie haken. Gebruik eventueel een beetje glijmiddel om het makkelijker te maken. Duw dan het uiteinde van de haak in de slotgleuf van de kooi en draai het geheel met de sleutel op slot. De extra verlengingsring is bijgeloten om je de mogelijkheid te geven om de kooi wat langer te maken. Het is aan te bevelen om dat bijvoorbeeld de eerste week uit te proberen met twee stukjes plakband om te kijken of het geheel niet te lang wordt. Als het prima past, dan kan je de verlengingsring permanent vastlijmen aan je kuisheidskooi met een druppel superlijm.

Keywords : chastity cage, chastitycage, chastity, male chastity, penis restraint, penis cage
Euro 95.00
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze artikelen


Eros Clean 200 ml
Eros Clean 200 ml
Euro 12.00


Copyright Sexshop NakNak